Behandlingar

HEALING MASSAGE

Här får du både massage och healing i en behandling! Spända muskler masseras och under tiden får du energi som löser spänningar, rensar ut och läker! En effektiv behandling vid utmattningssymtom och stress. Att arbeta med healing är att arbeta med osynliga energier, men dock känn bara.

25 min 350  kr 55 min 550 kr

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Unna dig själv en djuprengöring för ansiktet med hud analys, peeling, ånga, por tömning, plockning av bryn, ansikts- massage samt ansiktsmask. Både du och din hud kommer stråla av glädje! Tillägg brynfärg och fransfärg 100 kr vardera.

55 min 550 kr

FRANS- OCH BRYNFÄRG

Inklusive bryn plock.

25 min 350 kr (lägg till permanent ögonfransböjning och betala 550 kr för allt. Dina fransar blir vackert böjda i ca 3 månader!)

PEDIKYR

Att ta väl hand om fötterna är att ta väl hand om hela kroppen! Mjukgörande inpackning, hjälp med förhårdnader,liktornar och nageltrång. Filning av hälar, nagelklippning, nagelfräsning,rensning av nagelband, lackning och avslutningsvis får du en skön fotmassage.

55 min 550 kr

ANSIKTSMASSAGE

Ansiktet behöver också slappna av och det gör man lätt med en lång och rogivande ansiktsmassage. Behandlingen innehåller även rengöring och peeling.

25 min Pris 350 kr

HOT STONE MASSAGE

Låt dig masseras med varma slipade stenar över hela kroppen. Det är en avslappnade massage som också är bra för trötta leder och värk. En behandling utöver det vanliga där värmen håller i sig länge…

55 min 550 kr 25 min 350 kr

KLASSISK SVENSK MASSAGE

Det här är en massage med varma oljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av men samtidigt lösa upp muskelknutor. Jag anpassar trycket efter hur kroppen känns och vad du tycker känns bra! Unna dig en avkopplande stund i vardagen.

55 min 550 kr 25 min Pris 350 kr

HÅRBORTTAGNING MED VAX

Halva ben 350 kr

Rygg 350 Kr

Bringa 350 kr

Hela ben och  bikini 550 kr

Bikini 250 Kr

Armar 250 kr

Armhålor 200 kr

Överläpp och haka 200 kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s